Home » Referenties

Referenties

 Referenties van tevreden klanten van Qklus!

“We zijn echt heel erg tevreden met het geleverde werk van Wijnand. Hij is soort all-round klusjes man, hij denkt mee, komt met de oplossingen die wij zelf nooit bedacht hebben. Wijnand heeft verschillende klusjes bij ons gedaan: buiten schilderwerk en meteen regenpijpen geschilderd die zien er als nieuw uit! Verder bijkeuken, plinten, airco’s plaatsen, behuizing rondom de nieuwe cv ketel. Alles is superstrak en netjes!

Kortom, Wijnand jij bent geweldig! Dank je wel! Kom je in de voorjaar tuinomheining plaatsen? “

Anna Yuricheva


“Wijnand heeft bij ons de badkamer en de toiletten, plus later nog de keuken verbouwd. Hij deed dat zeer gedreven, maar toch bedachtzaam. Bij moeilijkheden vond hij steeds een adequate oplossing. In betegelen is hij echt een bovenmeester. Hij heeft ook gevoel voor je leefstijl en geeft daarbij een goed advies, wat vooral bij je tegelkeuze heel belangrijk kan zijn. De afwerking moet bij hem perfect zijn, en dat was het ook. Maar bovenal: hij was een prettige en gezellige man om in huis te hebben, ruimde alles steeds op, maakte alles schoon, en kwam dan de volgende morgen met veel zin in zijn werk weer terug. Ik was en ben nog steeds heel enthousiast over het eindresultaat.”

Iens Coppes


“Qklus heeft bij ons verschillende werkzaamheden verricht, hoewel het plan in eerste instantie was om alleen de vloer beneden te vervangen door laminaat. En dat tekent Qklus zo ontzettend: als er ergens anders in huis nog een klusje te doen is, dan pakken ze dit ook gewoon mee! Zo begonnen ze met het leggen van de vloer en halverwege belt Wijnand me: zullen we ook meteen witten? Ik dacht: tsja, als je het nu niet doet dan doe je het nooit. En ik was nog niet thuis of de muren waren al gewit! Later hebben we de vloer boven ook vervangen en zijn er allerlei andere klussen nog gedaan in het huis door Wijnand. Heerlijk, iemand die met je meedenkt en op sommige momenten gewoon voor je denkt. Ontzorgen noem ik het. Qklus komt niet met vragen maar met oplossingen!”

Tj van Apeldoorn


“Ben nog steeds helemaal gelukkig met mijn nieuwe badkamer en heb vanmorgen genoten van mijn eerste douche. Het wordt zelfs leuk om te poetsen!

Eigenlijk hoef ik helemaal geen referentie te schrijven; goed werk beloond zichzelf en ik ben zo enthousiast, dat iedereen het voorlopig moet horen en zien!

Ik waardeer je openheid en betrokkenheid, het meedenken en nog net even iets er bij pakken zonder er zelfs maar wat extra voor te rekenen, zoals de drempel en de voegen aan de buitenkant van de muur. Tegenvallers worden niet extra op de rekening gezet, dat geeft een goed gevoel!

Het was best wel spannend om op vakantie te gaan en mijn hele hebben en houden aan je toe te vertrouwen, omdat ik je niet kende en ook niet via iemand anders aan je adres was gekomen. Maar je bent mijn vertrouwen waard; het was goed thuiskomen! Het huis zag er zelfs netter uit dan ik het achtergelaten had, de badkamer was klaar en er staat ook nog een welkomstgeschenk als finishing touch!

Ik weet je voortaan te vinden!”

Brigitte